top of page
administrator

Чемпіонат України зі стрибків на акробатичній доріжці та Всеукраїнські змагання серед вікових груп

Завершився чемпіонат України зі стрибків на акробатичній доріжці та Всеукраїнські змагання серед вікових груп, який проходив з 5-9 квітня 2021 року у м. Вінниця на базі спортивного комплексу "Авангард" вул. Соборна, 1.



Головний суддя змагань - Заслужений тренер України Баннікова Людмила Олександрівна.



Урочисте відкриття чемпіонату України зі стрибків на акробатичній доріжці та Всеукраїнських змагань серед вікових груп приймали:


  1. Головний тренер штатної збірної команди України зі стрибків на акробатичній доріжці - Трофименко Михайло Іванович

  2. Головний суддя змагань, Заслужений тренер України - Баннікова Людмила Олександрівна

  3. Заслужений тренер України, голова суддівської колегії, член технічного комітету зі стрибків на акробатичній доріжці - Веклюк Роман Іванович


Директор комунального закладу "Вінницька обласна дитячо-юнацька спортивна школа зі складно-координаційних видів спорту" - Голяк Наталія Олександрівна, яка привітала спортсменів з початком змагань, побажала усім міцного здоров'я, мотивації для подальшої роботи над собою, успіху, вдалих виступів та перемоги!


Також, на відкритті змагань було вручено 4 посвідчення та значків Майстрів спорту України зі стрибків на акробатичній доріжці!


На змагання приїхало 10 областей. Загальна кількість учасників - 130.

Ми хочемо привітати усіх спортсменів з виступами та зайнятими місцями. Було хвилююче. Для когось, ці змагання стали справжнім випробуванням перед самим собою. Проте, усі присутні захопливо спостерігали за цим дійством. В кожному учасникові відчувалась неабияка сила, витримка, вправність та неперевершене вміння володіти собою. Багаторічна кропітка робота - ось що стоїть за кожним виступом. Тому, бажаємо кожному спортсмену надалі працювати над собою заради майбутніх титулів призерів та переможців змагань!


Отож, вітаємо усіх тренерів та спортсменів з результатами виступів на чемпіонаті України зі стрибків на акробатичній доріжці та Всеукраїнських змаганнях серед вікових груп


Чуприна Степан - 2 місце у Всеукраїнському змаганні серед вікових груп.


Чемпіонат України:

Вінницька команда посіла 5 місце


Копчук Данило - 6 місце в І вправі

Куфтей Матвій - 7 місце в ІІ вправі


Вітаємо тренерів ЗТУ Баннікову Людмилу Олександрівну, Пінчук Ірину Геннадіївну, Трофименко Михайла Івановича, Ковальчук Галину Василівну.


Більше фотографій та відео з змагання на офіційній сторінці спортивної школи https://www.facebook.com/acrobatic.vn



Comments


bottom of page